Безумна промоция шашна бургазлии! Вижте какво можете да си купите на голяма далавера

img

Бургаска оптика е на път да се нареди в челните места по безумни промоции. Това пише препатила днес наша читателка.
"Счупих си очилата и спешно започнах да търся оптика в Бургас, където да ми направят нови. Диоптърът ми е средно висок и не мога без тях. Намерих списък с оптики в интернет и започнах по телефона да разпитвам за цените, за да мога да ги сравня" - разказва Жана Стефанова. "Бях страшно учудена, когато от една от най-рекламираните ми отговориха, че съм попаднала на суперпромоция. Едното стъкло струва 299 лева, но за сметка на това другото е безплатно!

Заговорих се с любезния продавач и го попитах срещал ли е досега човек, който си прави очила само с едно стъкло? И ако случайно дойде някой едноок /не дай, Боже!/, за какво му е пък второто стъкло, след като така или иначе няма къде и защо да го сложи. Това подигравка с клиентите ли е, или безумен и необмислен търговски трик? Защото звучи и тъжно, и смешно.

Все пак става дума за очила, а не за бира, или сладолед. Не можеш да се възползваш от наивитета на хората и да им пробутваш нелепи търговски номера.

В най-скоро време очаквам да попадна на промоции за обувки - 200 лева едната, другата безплатно. Или на чорапи, ръкавици и всичко, което върви по чифт.

За сведение намерих оптика, в която и двете стъкла, без промоция, но плюс рамка струваха 90 лева.

Разбирам, че наемите в Бургас са различни, че някъде стоката е истинска, другаде менте, или китайска, но никой досега не ми е казвал откъде са внесени стъклата, какви са, нито пък пише в касовата бележка. Няма гаранции, няма характеристики. Всичко е на юнашко доверие. Освен това, ако случайно са внесени например от най-водещаите европейски фирми, те ще струват повече от цената, която младежът ми предложи. Значи и там е ставало дума за не особено високо качество.

И един съвет от мен. Ако все пак искат да залъжат клиента с промоция, нека му кажат - струват 300 лева, но днес има намаление и са само по 149 едното. Иначе наистина звучи безумно!"

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Евтимова
    2019-08-13 21:41:52

    А ако ми трябва протеза за единия крак, ще ми дадат ли за здравия безплатно? Как не ви е срам, търгаши мръсни!

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?