ГЕРБ с мощна подкрепа за кмета Германов към нова победа в Приморско, в Китен излиза с ново лице – Николай Марков

img

Настоящият кмет на Приморско спечели мощната подкрепа на общинската структура на ГЕРБ за предстоящите през октомври местни избори. На общинското събрание тази вечер в морската община за него гласуваха 42-ма от присъстващите 45 членове на партията. Останалите трима се въздържаха като единият от тях е самият той – единственият номиниран, който не гласува сам за себе си. Другото номинирано име беше на бившия общински лидер Захарина Неделчева, за която гласуваха 8 от присъстващите, 10 бяха против, а 27 се въздържаха. Третото подложено на гласуване име беше на общинския съветник Иван Тодоров, който спечели 6 гласа за, два против и 37 въдържал се. От проведеното тази вечер събрание става ясно, че ГЕРБ разчита на Димитър Германов за трета поредна победа на кметския вот.

В Китен партията излиза с ново лице - Николай Марков. Той е бивш полицай, местен жител, познат сред хората, макар че едва сега влиза в политиката. В останалите населени места партията подкрепя сегашните си кметове – на Ясна Поляна – Георги Георгиев, на Ново Паничарево - Яна Жекова и на Веселие – Стойо Карабинов.

Интересни нови попълнения има сред номинираните за общински съветници. Те са известни в морския град хора, но са нови в политиката и не са били част от управлението. Това са директорът на СУ „Н.Й. Вапцаров” Мариана Казларова, местният бизнесмен Милен Анастасов, предприемачът Георги Димитров, който добре познава тънкостите в сферата на туризма, чрез хотелиерство и ресторантьорство, както и синът на бившия зам.-кмет Милчо Милев – Костадин Милев. Сред номинираните са и сегашните общински съветници Манол Манолов, Борислав Киров, Иван Тодоров, Дамян Петков, Златина Тюлиева – настоящ председател на Общинския съвет, Павел Павлов, Иван Гайков, Пеньо Пеев, Янчо Янков, както и бившият общински съветник Захарина Неделчева.

5 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

5 Коментара

 •  
  Диана
  2019-08-13 14:25:11

  Мима да бъде кмет, а аз както до сега - да се надувам и да си купувам дрешки и обувки. Аз за друго не ставам, ама и не искам друго.

 •  
  Нов кандидат
  2019-08-13 11:14:06

  Ние от партия Възраждане, ще издигнем кандидатурата на Мария Куртова за Кмет на Гр.Китен. Дефакто и сега тя е Кмет на града

 •  
  Наблюдател
  2019-08-13 00:14:05

  Катето и антуража й смятат Кметството за собственост, колко им трепери под лъжичката, милите. Взеха къмпинга и всички възможни възлови места, но не им стига. Трябва да са Кмет, само те и никой друг!

 •  
  Китенец
  2019-08-11 10:39:56

  Мерси злобно Кате

 •  
  Катя
  2019-08-08 15:07:54

  Ха честито китенци

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав