Кучета отново нападнаха. Този път жертва е старица, а преди нея 20-годишна студентка

img

Ежедневно кучета нападат хора, за едни случаи знаем, за други не. И днес възрастна жена бе нахапана от питбул и лекари се борят за живота й. И ако я спасят какво – отново заплаха, страх и ужас.

Ако случаят не достигне до медиите, няма виновни и смъртната заплаха остава. Нито полиция, нито кмет, нито организации успяват да се справят с нея.

Месец преди свирепите кучета от породата Кане Корсо да разпокъсат 39-годишния мъж в софийското село Владо Тричков, петнадесетина четириноги, оставени от стопанина им без надзор, нападат 20-годишна студентка. Това се случва между пернишките села Егълница и Калище. Момичето като по чудо оцелява въпреки множеството рани, за които има издадена медицинска експертиза. Кметът на с. Егълница е запознат със случая, полицията също. Собственикът на кучетата е предупреден да вземе мерки, за да не се повтори инцидентът, но вече месец той нищо не е направил за безопасността на хората.

„Без кола и оръжие на края на Егълница не може да се ходи. Кучетата веднага нападат. Стопанинът им ги развъжда и техният брой вече е 15. Правени са му забележки да ги прибере от улицата, но нищо”, разказва майката на пострадалото момиче.

Вероятно собственикът на кучетата, за да се погрижи за тях, трябва да има жертви. Може би само така ще бъде принуден, пише фрогнюз.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас