Трагедия: 21-годишната сервитьорка Мария се свлече в заведение в центъра на Бургас, издъхна за минути

img
Заведението е едно от най-предпочитаните от млади семейства, по времето, когато е станал инцидента там обикновено е пълно с хора.

Трагедия разтърси клиентите на заведение в центъра на Бургас, след като снощи млада сервитьорка се свлече и издъхна буквално. Нещастието е станало около 19,50 часа в известната бирария „Коневръза“, която се намира в градинката зад СУ „Иван Вазов“, съобщиха очевидци. Те задават въпроса дали достатъчно бързо е дошла линейката и имало ли е шанс за момичето да бъде спасено. В социалните мрежи бургазлии масово коментират бързината, с която спешните екипи достигат до адресите. Според свидетели линейката е пристигнала за около 15 минути.
Момичето - 21-годишната Мария З. от Шумен, е било на работа, прилошало й внезапно и клекнала до касовия апарат, после се свлякла на пода. Колеги и клиенти мигновено се опитали да й окажат помощ и подали сигнал на тел. 112, но безуспешно. Според нейни познати тя е нямала оплаквания за здравосовното си състояние, докато е била на смяна.

По случая работи и Инспекцията по труда, а аутопсията ще покаже причините за внезапната смърт на младото момиче.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас