Абитуриентски екшън пред Механото в Бургас: Сини димки и летящи бутилки шампанско изпратиха випуск 2019 (СНИМКИ и ВИДЕО)

img

Същински екшън разиграха абитуриентите от Професионалната гимназия по механоелекктротехника и електроника в Бургас, известна като Механото. Изпращането им се състоя на стълбите пред гимназията, която се намира на възловия бул. „Стефан Стамболов“. Сини димки, хвърлени на плочките и в градинките оцветяваха скандиранията „1,2,3...12“. Димната завеса скри за кратко церемонията. В съчетание се чуваше и трошене на бутилки шампанско, които след като бяха отворяни и изпивани, политаха встрани от стълбите, във всевъзможни посоки. Бурните емоции на младежите бяха съпроводени и от мощни свирки като на футболни рефери и викове „Само Левски“.

Младите дами от гимназията бяха избрали предимно къси разкроени поли или панталони за този паметен ден, когато се разделият с училището. Младежите пък не пестяха емоциите си. След бурното изпращане в двора на училището остана дори счупен стол.

Абитуриентите приковаха погледите на минувачите по оживения булевард. Много от хората си мислеха, че всъщност в учебното заведение има учение по пожарна безопасност.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Учител
    2019-05-15 20:14:53

    Забравихте как празнувахте като завършвахте

Най-новото

Актуални теми

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019