Абитуриентите от Професионалната гимназия за романски езици „Г.С. Раковски“ се обединяват около благородна кауза в помощ на малката Цвети.

„За всеки един абитуриент изпращането от училище е нещо важно. Разделяме се с един от най-важните етапи в нашия живот, в който научихме много не само от учебниците, но и от нашите учители, които ни преподаваха уроците на живота - как да помагаме и да бъдем добри хора. Именно заради това, ние випуск 2018/2019 от ПГРЕ “Г.С.Раковски” гр. Бургас, искаме да поканим всички Вас - учители, съученици, родители и гости, за да направим едно добро дело! Заповядайте на нашия благотворителен концерт в помощ на Цвети! Очаквайте скоро да обявим нашите гост изпълнители! Концертът ще се проведе на 16 май от 18:00 в Летен театър Бургас!“, съобщават зрелостниците.

Всеки желаещ може да се сдобие с покана за благотворителния концерт за Цвети и за изпращането на випуск 2018/2019 от ПГРЕ “Г. С. Раковкси”. Поканата е с лепта за дарение 3 лева и може да бъде получена в деня на събитието -16.05.2019г., от 17 часа, Летен театър Бургас.