Сигнал идват в Бургас с „Класиха и рок” в НХК

img

Организатор на концерта са Културна организация „ Арт ателие” и  Държавна опера – Русе


На 30-ти  април 2019 година в град Бургас ще гостуват незабравимите рок легенди от група „Сигнал“. Ще бъдат изпълнени вечните хитове на групата, в специално създадени аранжименти за Русенския симфоничен оркестър, под диригентството на Димитър Косев.

Концертът ще бъде на 30-ти  април от 19ч в залата на НХК. Билети на касата на НХК.

 

„Сигнал“ е сред малкото действащи български рок групи с над 40 годишна творческа и сценична дейност, за който период издават 18 албума, изнесли са над 6000 концерта, а 14 от техните песни влизат в класацията на БГ радио „500-те най-велики песни на България за всички времена“. Всичко това, подкрепено с безграничната обич на верните им почитатели от няколко поколения им дарява статут на истинска рок легенда.

Винаги верни на себе си и на своята публика, неуморни в творческите си търсения Сигнал реализират поредното предизвикателство: да съчетаят рока с класиката. “Да те жадувам“ е проект, който за пръв път ще поднесе на публиката обичаните от всички хитове: Липсваш ми, Лодка ли е любовта, Сбогом, Сляп ден, Спри се, Между ад и рай, Може би, Да те жадувам и др.

За повече информация тел. 0894 898098-Маруся Русева-организатор

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец