Симеон Сираков от Приморско се нуждае от нашата подкрепа за да живее!
В началото на тази година лекарите в Бургас откриха, че младия мъж страда от тумор на главата, който макар и повърхностен, трябваше спешно да се оперира. Симеон е изпратен за лечение в Турция, където вече успешно премина първата част от лечението му - операцията. Сега обаче предстои най-трудната част: лъчетерапия, а после и химеолечение.
До момента за да бъде изпратен от близките си в южната ни съседка, семейството на Симеон е събрало с помощта на Община Приморско и жителите на града сумата от 23 хиляди евро. Сега предстои нов транш, който надхвърля 10 хиляди евро. За близките му сумата е непосилна, но терапията е важна част за пълното му излекуване. Тя ще започне на 8 април.
В набирането на средства активно участват учители и ученици от Приморско, които направиха благотворителен концерт и базар в помощ на Симеон. Сега от нас зависи дали ще подадем ръка на младия мъж за да оздравее.

Всеки желаещ може да внесе средства, чрез дарителската сметка отворена на Симеон Сираков в "Булбанк": BG53UNCR70001523523505