Последните следи от 2-годишното момченце в Равнец: Играело с деца край каруцата на дядо си, когато изчезнало

img

Двегодишното дете, което изчезна в бургаското село Равнец, е било забелязано последно на черен път край лозята на около 500 метра от селото. Момченцето е играело с други деца край каруцата на дядо си, съобщиха местни жители пред БургасИНФО. Другите момченца и момиченца обаце се прибрпали около 19,30 вчера вечерта, а от малкия Урой нямало и следа. Веднага е започнало претърсване на района.

„Буквално всеки сантиметър проверихме в радиус от 500 метра. Тук бяха полиция, пожарна. Вдигнаха се и много местни жители, но детето го няма. Снощи беше студено, дано е успяло да се прибере някъде“, каза кметът Христо Колев.

В търсенето са се включили и служители на "Гранична полиция" с термокамери, но безуспешно засега. Издирването продължава и днес.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Цвети
  2019-08-24 14:43:17

  Нещастник, от мъката на хората да си правиш реклама на шашавите схеми!

 •  
  MARIA
  2019-06-21 03:47:14

  Добър ден - моите хора в България МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА КАК ПОЛУЧАВА КРЕДИТ ЗА КУПУВАНЕ НА КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ИНЖЕНЕРНА КРЕДИТНА КОМПАНИЯ, КАТО ИЗПОЛЗВА КОМПАНИЯТА ЗА КРЕДИТИ НА JOSE LUIS. Казвам се (Мария), аз съм от Стара Загора в България, търся истинска заемна компания през последните 5 месеца, за да си купя къща в София, имам само няколко измами, които ме направиха за да им се доверя и в края на деня, те взеха парите ми, без да дават нищо в замяна, цялата ми надежда беше загубена, аз се обърках и разочаровах, никога не съм искал да имам нещо общо с кредитни компании в интернет, така че отидох да взема назаем пари от приятел, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това познава кредитна компания, която може да ми помогне с всякакви суми по кредита необходима от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто е получила заем от тях, тя ме насочи как да кандидатства за заем, аз го направих точно както ми каза, кандидатствах с тях на имейл: (joseluisloans@gmail.com), никога не съм вярвал, но се опитах и ​​най-голямата ми изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам, Аз съм щастлив и богат отново и аз благодаря на Бог за този заем подобни фирми все още съществуват по тези измами навсякъде, Моля, аз съветвам всички там, които се нуждаят от заема им имейл (joseluisloans@gmail.com) те никога няма да ви провалят и Животът ви ще се промени, както и моят. Скоро се свържете с (joseluisloans@gmail.com) днес и вземете от вас заема, Бог да благослови фирмата за заем на Хосе Луис за истинската им кредитна оферта.  Уверете се, че се свързвате с КРЕДИТИ JOSE LUIS за вашия заем, защото аз получих кредита си успешно от тази компания без стрес., Посетете техния имейл (joseluisloans@gmail.com) ..............

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?