Другата страна на празника: Шофьор върна пътници от автобус от Бургас за Казанлък, продали им билети за затворен път

img

Пътници за автобус от Бургас до Казанлък бяха върнати от шофьора навръх Трети март, заради затворения Шипченски проход, където се състояха честванията за националния празник. „Организацията на движението се знае отдавна, не знам защо тогава продаваха билети. Аз лично си купих билет предния ден, когато вече беше ясно кога и за колко време ще е затворен пътят. Бях спокойна, че ще мога спокойно да се прибера до Казанлък, но когато отидох на автогарата ме очакваше изненада. Шофьорът каза, че има нареждане този ден да минава през Хаинбоаз, а не през Шипка и така няма как да стигна до града, към който пътувам. Предложи ми да отида до Велико Търново и оттам да търся транспорт.“, разказа пътничка пред БургасИНФО. Жената трябвало да пътува с единствения автобус, който тръгва от Бургас и минава през Казанлък, като крайната му точка е Плевен. „Тръгването е в 14 часа, докато стигне Шипка, пътят отдавна ще е отворен“, коментира пътничката.

Така тя била неприятно изненадана и е трябвало бързо да се ориентира как да се придвижи. В крайна сметка парите за билета й са били върнати от фирмата и тя е отпътувала от Бургас с транспорт за Стара Загора.
"Прибрах се благополучно, но беше редно по-рано фирмата да прецени ситуацията и да не се създава неудобство у хората, всеки иска да се прибере спокойно и по-бързо", казаха пътници.

Фирмата, чийто е автобусът, е „Юнион Ивкони“, откъдето отклониха възможността да коментират ситуацията с мотива, че са празнични дни.

4 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

4 Коментара

 •  
  Пламен
  2019-03-05 08:36:41

  Баш с Ивкони няма да има проблем... Би ме учудило, ако няма проблем...

 •  
  Bergamus
  2019-03-05 06:08:39

  Никога не пътувам с Юнион Ивкони.

 •  
  EC
  2019-03-04 17:55:01

  Прочети ВНИМАТЕЛНО цялата статия още веднъж и ще разбереш кой е малоумен!

 •  
  Стоян Стоянов
  2019-03-04 16:43:15

  Не знам кой е малоумен, но за да отидеш от Бургас до Казанлък НЕ СЕ МИНАВА през прохода Шипка...село Шипка и Прохода ШИПКА са СЛЕД Казанлък, в посока към Габрово...

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018