Мъж, паднал на пътя, шокира шофьори следобед днес на пътя Бургас-Поморие. Тялото на мъжа се е гърчило край пътното платно. Оказа се, че причината е, че младият човек, който е на 26 години, е епилептик и вероятно е получил криза. Напълно адекватно реагираха първоначално водачи, които предупредиха за внимание в този район.

„На изхода на Поморие повишете внимснието си, има колона от коли поради инцидент - припаднал човек на пътя. Граждани отбиват движението за да не го блъснат.. Добре, че имаше лекар в една от преминаващите коли и оказа първа помощ на пострадалия..“, беше част от поста на гражданин в популярната в Бургас груп „Шофьори Бургас“.

Светкавично на сигнала, подаден в РУП-Поморие, реагираха и полицейските служители.

„На лицето е оказана незабавна лекарска помощ и е откаран за лечение в медицинско заведение. Сигналът за него е подаден от свидетели на случилото се на тел.112 в 15,53 часа, на място веднага е изпратен полицейски патрул от РУ-Поморие, както и екип на Спешна помощ. ОДМВР-Бургас благодари на всички граждани, преминаващи през пътната отсечка за своевременната реакция и внимателното преминаване през трасето в този момент.“, съобщиха от полицията.