Модната фиеста Festival Fashion Summer Burgas официално събра над 40 творци в Експо център Флора-Бургас. Официалното откриване се състоя снощи и събра в Морската градина погледите на бургазлии и гостите на града, които се интересуват от модните тенденции.

С ексклузивно боди арт шоу на топ гримьора Теодора Калчева, демонстрации на хитови за сезона прически с коафьора Надежда Кирчева, изпълнения на гласовитата рок фурия Преслава Минасян и модни дефилета започна третото издание на фестивала. Официалното откриване на фестивала се състоя снощи във Флора-Бургас. Фестивалът ще продължи до неделя с участието на над 40-те творци, дизайнери, художници, артисти, които показват модните тенденции, както и красотата, сътворена от човешката ръка.

Младата дизайнерка Михаела Бошева и най-малката манекенка, която премина по червения килим - слънчевата Ема

По червения килим снощи преминаха едни от най-красивите бургазлийки. Модните ревюта бяха осъществени от моделите на ИнтерМоделс Бургас.

С перфектния грим на моделите се зае Теодора Калчева и нейният професионален екип от Art & Beauty by Teodora Kalcheva, към който се включва и Кралицата на Бургас 2016 Рени Радева, както и салон Ванет - специалисти в удължаване на коси, които ще се погрижат за косата на бодиарт представянето на Теди.

На Festival Fashion Summer Burgas и тази година се довериха водещи дизайнери, които показаха своите най-нови колекции на официалните и булчински рокли, актуалните за сезона дрехи и аксесоари. Сред тях са модните къщи „Диома”, „Тонена”, Траяна Чолакова, Даниела Тончева с Ретро Бижу Ателие, Калина-Христи Колева с бранда Anna-Hristy Design, както и младите дизайнерки Михаела Бошева и Таня Митева. По червения килим премина и най-малката манекенка – слънчевата Ема, която е едва на 1 годинка.

До неделя тази седмица ще можете да видите още невероятни бижута, картини, декорации и цветя от хартия и различни други материали, както и да изпробвате козметиката на водещи родни и чужди компании. Горди сме, че брандове и имена като Аркобалено, Добромира Соларова, Ира Рунчева, Меган Флауър, Бижутата на Веси, LoriinJo, Светлана Пеева, Dima's Quilling, бижутата с марката By LARISSA, изящните и нежни творения на Velvet Leaves, морските вълшебства на Лиляна Михайлова, Галина Гавраилова, Наталия Маркова.

Мария Диомова с уникалните модели на булчински рокли