Ето пораженията от палежа на коли в ж.к. „Изгрев”: Фолксвагенът на 46-годишния Тодор бил запален с туба бензин, оставена на тавана (СНИМКИ)

img

Апартамент на първия етаж е със стопени климатици, дограма и опушена фасада

Опушена фасада и стопени климатици на първия етаж на бл. 160 в к-с „Изгрев”. Това е резултатът, след като снощи пламнаха пет автомобила зад китайския ресторант до магазин „Билла”. Според полицията палежът е умишлен.

Около 23.30 ч. снощи в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил “Фолксваген Туарег”, с бургаска регистрация, паркиран зад бл. 160, ползван от 46- годишен бургазлия. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила и шестима огнеборци. Aвтомобилът  е бил залят с туба с  петролен продукт, която е била оставена  на покрива на “Фолксвагена”. Пламъците обхванал и и намиращите се в съседство автомобили: "Сеат", със софийска регистрация, "Ситроен", с бургаска регистрация, "Опел", със сливенска регистрация и "Пежо", с бургаска регистрация.

Нанесени са материални щети и по апартамент, разположен на първия жилищен етаж, като е обгоряла PVC дограма, изгорели са две външни тела на климатични системи, а частично е обгоряла и изолацията на партерния и първия етаж на бл. 160. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление – Бургас.  

 

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас