С къса червена рокля, коса, прибрана на опашка, и блестяща усмивка. Така се появи на изпращането си красивата бургазлийка - подгласничката на Мис България Йовита Георгиева, която е сред абитуриентите на Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас, известна като ТОХ-а. Тя както винаги впечатли с естествена красота и нежност. Всъщност както Йовита, така и нейните съученици бяха повече от красиви.

Младежите отброяваха от 1 до 12, разпръскваха дъжд от шампанско и палеха димки. Най-емоциаоналният момент дойде, когато зрелостниците се подредиха в кръг и на фона на песента „Клетва” повтаряха клетвата на училището. За кулминация бяха пуснати бели гълъби и гръмнаха десетки бутилки шампанско.




Специален поздрав за абитуриентите с песента Roses отправи участничката от „Гласът на България” – Соня, която подражава на Джъстин Бийбър.

Специален жест получи класният ръководител на 12B г-жа Румяна Желязкова. Класът и подари огромно сърце от рози и я определи като преподавателят с най-топлата усмивка и най-студеният поглед. Учениците й благодариха, че е изтърпяла всички щуротии, които са вършили през годините.

Абитурентките на ТОХ-а блестяха със стил. Много от дамите бяха заложили на задължителните високи токчета и къси роклички, естествено някои бяха с гащеризони.