50-годишната Фатмегюл Шериф от айтоското село Черноград е шестата жертва от автобуса, който катастрофира жестоко на АМ „Тракия“ в петък. Близките на жената цяло денонощие обикаляли болници, а вчера разпознали по дрехите жената.

Фатмегюл Шериф е била работничка в кабелния завод в Карнобат. Имала дъщеря и внуче, които живеели в Германия. В петък жената се качила на автобуса от Айтос за София, откъдето е трябвало да отпътува за Германия на гости на близките си.

Погребението й ще бъде днес в айтоското село Мъглен.

Припомняме, че двама души от Бургаска област са сред шестимата загинали при ада на магистралата. Руенското село Вишна също даде жертва – 46-годишният Юмер Юмер, който е пътувал с автобуса, за да отиде на работа във Франция, където живее и неговият брат.

Село Вресово пък се моли за живота на 35-годишната Мустафа, която има три деца и е сред сериозно пострадалите при тежкия инцидент. Тя също е трябвало да пътува за Франция, където работи мъжът й.

В УМБАЛ „Света Анна“ е и 25-годишната Нафие Мехмед, която има две дечица. Тя е сред най-леко ранените, има травми по ръцете.