Малкото бургаско момче Божидар е само на 4 години, но води като истински борбен войник тежката битка за здравето си. За да върне обаче детството си има нужда от помощ. За съдбата на момченцето – вижте тук.

Хората, които помагат на семейството в борбата за живот на детенцето днес дадоха нова информация за неговото състояние.

„Продължаваме да набираме средства за Боби за неговата рехабилитация. Както вече не веднъж сме писали, Боби има нужда от ежедневна рехабилитация, а както знаем, процедурите извън България, а и тук са прекалено скъпи за едно семейство, в случая - това на Боби. Те нямат възможността да плащат лечението на детето си и за това се обръщаме с молба към всички Вас, нека помогнем на Боби да стане отново нормално, ходещо и тичащо дете! Балансът по дарителската сметка на Божидар към днешна дата е 6 794, 94лева. Балансът към Paypal на Боби е 216,87 €, към личната сметка на Боби са изтеглени 2 036€ от Paypal. С парите от дарителската и с парите изтеглени от PayPal ще се плащат единствено рехабилитациите- лечението на Боби. За всяка похарчена стотинка от тези сметки, родителите ще представят пред нас, а ние пред Вас, скъпи дарители, фактури, къде се харчат Вашите пари.“, посочват те.

По данни на близките Боби има огромен напредък, за който те са много щастливи. „Успява да се задържи сам изправен до стената, виждаме и доволната му усмивка от това негово постижение. Неговата майка сподели пред нас, че има и още нещо различно в състоянието на Боби, когато е седнал на столчето, успява да си свие крачетата, „като войник” казва майчето на това прекрасно и борбено момче. Вярваме в успехите на Божидар, вярваме във всяка негова стъпка и няма да спрем да го подкрепяме, надяваме се и Вие, мили мои приятели от цяла България и извън България, всички заедно да успеем да върнем здравето на Боби!!! Като подарък към Вас, Боби нарисува слънчице, което да напомни на всички ни, че след всяка буря изгрява слънце!“, посочват хората, приели с добрите си сърца съдбата на Боби.

Всеки, който иска да подкрепи Боби, може да го направи по един от следните начини:

*Паричен превод към дарителската сметка:

Банка ДСК, град Бургас

IBAN: BG03STSA93000024938833

Титуляр : Божидар Велизаров Томов