Нощен екшън с полиция и непълнолетни се разигра преди броени минути тази нощ пред дискотека „Планета Пайнер“, намираща се в центъра на Бургас. Младите купонджии буквално бяха блокирали входа на дискотеката след полунощ. Тълпата напираше да влезе вътре, каза притеснен очевидец пред БургасИНФО. Младежите и девойките, на видима възраст под 18 години, напираха да влизат в нощното заведение на големи групи. Шумотевицата и фрапиращата им видима ранна възраст вероятно е накарала съседи да подадат сигнал до полицията. Служители от Първо РУП реагираха светкавично и дойдоха на място, като започна щателна проверка на личните документи на желаещите да се включат в незабравим предколеден купон младежи. Набързо част от тях станаха сериозни и забравиха стремежите си, а други чинно дадоха личните си карти. Полицията влезе и вътре в заведението, за да не бъдат допуснати инциденти.

Непълнолетни тийнейджъри от седмици се организирали да ходят в дискотеката за участието на фолк идола си Галин. Тази вечер Инстаграм е пълен със селфита на бъдещи фолк фурии.

Вижте как един от купонджиите си тръгна на четири крака и рязко се стресна при вида на полицията (ВИЖ ТУК). Родители, вие знаете ли къде са децата ВИ?!