Котаракът с невероятна съдба, който дори се превърна в символ на Бургас, грейна на новогодишен календар в помощ на бездомни негови събратя. Пазителят на Компаса, който намери дом в Германия, след зверски травми, е щастлив в малката ферма на стопаните си. Въпреки че е болен от котешки СПИН и се наложи да напусне сърцето на града, намирайки осиновители чак в Германия, легендата, която остави след себе си сега е в помощ на животни в беда.

Вижте как да купите календара и да помогнете на безпризорните животинки.

„ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ” е мотото на този специален календар с 12 снимки на спасени животни от организациите „Сърце за животните”, Animal Hope Bulgaria – Burgas, Animal Hope Bulgaria – Kazanlak и Мартина Минчева.

Календарът е стенен, с размери 42 х 30 см, на цена 10 лв, но всеки, който иска да дари повече е добре дошъл, пишат във фейсбук страницата си СНЦ Сърце за животните/A heart for animals NPO.

Можете да го поръчате със съобщение или на heart.npo@gmail.com Ако сте от Бургас те ще се свържат с вас за удобно време за предаване на календара. Средствата ще бъдат използвани за обгрижване на нашите над 50 животинки – ваксини, тестове, лечение, кастрации, чипиране.

Повече информация на:

СНЦ Сърце за животните/A heart for animals NPO