Ангел Радичев, който стана печално известен с агресивното си поведение срещу шофьор на пътнически автобус, на магистрала „Тракия“, отново влезе в действие. Този път той е разиграл екшън на бул. „Иван Вазов“ в Бургас, въпреки че в момента е в 2-годишния срок на наказанието му за хулиганството на магистралата – пробация.

По случая е образувана преписка в Първо Районно управление – Бургас, тя е на база данни, че около 10.45 ч. днес на бургаския булевард „Иван Вазов” между двама водачи на леки автомобили възникнало спречкване, в резултат на което единият от тях е счупил страничното стъкло на автомобила на опонента си.

До идването на полицейския автопатрул водачът платил обезщетение на втория участник в инцидента, който категорично отказал да съдейства на служителите на реда и заявил, че за него случая е приключен.

Въпреки това на база предходно поведение на водача, счупил автомобилното стъкло, в Първо Районно управление – Бургас е образувана преписка, като двамата участници в спречкването ще бъдат извикани за обяснения.

Събраните материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура, като е възможно да се стигне и до задържане на първия водач за хулигански действия.