Дарителската сметка за лечението на бургаския баща Георги вече е открита, да дадем надежда на дъщеря му Димена да върне усмивката в дома си

img
Това е една от снимките, които Димена пази с огромна любов от празници, когато с баща си са били щастливи

Дарителската сметка, с която може да бъде подпомогнато лечението на 48-годишния Георги Казионов от бургаския ж.к. „Меден рудник“, вече е открита. Дъщеря му Димена, която е ученичка и трепери за състоянието на баща си, мина през всички процедури, с надеждата да го върне вкъщи здрав. Сметката е:

УниКредит Булбанк

BIC UNCRBGSF

IBAN BG03UNCR70001523112834

Георги Костадинов Казионов

Припомняме, че 18-годишното бургаско момиче се бори за здравето на баща си и мечтае да го види на крака. Проблемите я засипаха във възраст, когато вместо да се вълнува от момичешки драми и вълнения покрай бъдещия си бал, тя трябва да бъде неотлъчно по болници и да търси най-успешното лечение на баща си. Той в момента е в специализирана болница в Плевен, след инфекция на крака, на който има поставена става, която обаче трябва да бъде сменена (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК). Процедурите тепърва ще се уточняват и все още няма точна сума за лечението на мъжа, очаква се те да изискват много средства, които дъщеря му – ученичка в Бургас, няма как да осигури. Историята на момичето трогна хиляди хора, които ни питаха за сметка, но тъй като тогава тя все още не беше открита, предостивихме временно личната му. Днес вече съобщаваме и дарителската сметка, така че средствата да бъдат ясни. Момичето и баща му заявиха, че ако остане сума, тя ще бъде дарена на друг човек, нуждаещ се от помощ. Да дадем надежда на едно младо момиче, за да има спокойствие в дома й и надежда за бъдещето.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас