Добри сърца, помогнете! Бургаска ученичка се бори за здравето на баща си, спешно трябват средства

img
Бащата на Димена - Георги Казионов, има нужда от лечение след тежка инфекция на крака

18-годишно бургаско момиче се бори за здравето на баща си и мечтае да го види отново вкъщи, на крака. Спешно обаче трябват средства за лечението на Георги Костадинов Казионов, който е с тежка инфекция на крака и му предстои дълго лечение с многобройни процедури и антибиотици. Дъщеря му Димена, която е ученичка, няма никаква възможност да осигури средствата, с които да помогне на родителя си да върне живота и спокойствието в дома им.

Отправяме молба към всички, които могат да помогнат, да й подадат ръка.

Димена и нейният баща Георги са категорични, че ако бъдат събрани средства, над необходимите за лечението му, те ще бъдат предоставени на друг човек, нуждаещ се от помощ.

„В пълна безизходица сме. Всичко е средства, дори пътуването, транспортирането на баща ми от едно болнично заведение в друго, а аз нямам как да ги осигуря. Пораснах твърде рано, буквално за седмици. Не искахме да се стига до тук, но просто друг начин, за да се излекува няма.“, каза Димена пред БургасИНФО. Вместо да се вълнува от обичайните момичешки интереси, от последната година в училище и предстоящ бал, на нея й се очертава дълго обикаляне на болници.

Баща й от години има проблем с крака, правени са му няколко операции през годините. Работи в предприятие в Бургас, като осигурява необходимите за поддръжка на домакинството средства. Преди три години му е била сменена ставата, като физическото му състояние било сравнително стабилно до този октомври. Изведнъж вдигна висока температура, изпитвал и силни болки. Веднага е бил приет за лечение в болница в бургаския ж.к. „Меден рудник“, като се оказва, че има тежка инфекция в крака. Въпреки крехката си възраст, Димена е неотлъчно с него и след изписването му, заедно със свои приятели се организира и го транспортират в болницата в Плевен. През този период тя чува и страшни прогнози, че е възможно да се стигне и до ампутация на крака. В Плевен дават надежда на мъжа и на притеснената му дъщеря. Оказва се обаче, че това ще бъде дълъг процес, който ще изисква и средства, с които момичето, разбираемо - не разполага.

Прибавяме откритата дарителска сметка за мъжа:

BIC UNCRBGSF

IBAN BG03UNCR70001523112834

Георги Костадинов Казионов

Нека да помогнем на момичето да види баща си Георги отново здрав.

7 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

7 Коментара

 •  
  Павлина Павлова
  2017-11-04 05:11:35

  Познавам Георги,бяхме колеги ! истина той има проблем с крака и преди няколко години беше опериран!Беше се оправил и сега съм изгонена от това което чета !

 •  
  Симона
  2017-11-03 18:58:48

  Сметката вече е поправена! Извиняваме се за грешката! Благодарим Ви!

 •  
  Zlatina
  2017-11-03 18:05:29

  не са изписали правилно сметката, не е UNSR , а трябва да е BG75UNCR,затова излиза грешен IBAN

 •  
  Maria
  2017-11-03 17:50:03

  Излиза ми, че посоченият IBAN е грешен

 •  
  ние
  2017-11-03 16:03:34

  Няма как да се прави реклама с такова нещо, изписахме личната банкова сметка на мъжа, тъй като все още няма открита дарителска. Процедурите там са по-сложни, защото момичето е в Бургас, тъй като е на училище, а бащата - в болницата в Плевен. Затова и ще отнеме време.

 •  
  Донка Канева
  2017-11-03 16:01:41

  Познавам Димена и баща и. Наистина Гошо е в Плевенска болница. И имат голяма нужда да им се помогне.

 •  
  Стойчо Добрев
  2017-11-03 15:54:04

  Няма да е лошо да оставите банкови сметки,телефони за връзка с хората,адрес защото така ми изглежда все едно си правите реклама на сайта!

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас