Виктор Ангелов е победителят в интернационалния конкурс Mr. King of fitness. В негови ръце е и приза Mr. King of fitness WORLD MODEL, приз - лице на модна агенция и лице на модния гигант Monarch, организатор на конкурса. Снимката на Виктор, направена от фотографа Пейо Пеев, ще краси корицата на Американско списание.

В събитието участват претенденти от Гърция, Испания, Италия, Турция , Македония, Сърбия и България, а в програмата взема участие голямата Янка Рупкина. Бургазлията, който е на 22 г., смая журито със своята харизма, мускулесто тяло и мъжка красота – това, което се търси в такъв тип формат. Впечатляващо е, че в кръга на таланта, младият фитнес треньор отказва да прави позинг и бойни умения, а изненадва със стих, написан за самия конкурс и звездното жури. По-рано през деня, в студиото на НА КАФЕ С ГАЛА, отново проявява поетичния си талант.

Виктор е студент в НСА, където учи за треньор по фитнес и културизъм. Преди това той завършва ПМГ – Бургас. Работи целогодишно още като ученик. Желае да е самостоятелен, въпреки грижата на родителите си. Познат е на бургазлии със своята компетентност като фитнес треньор и специалното отношение към клиентите си. Превръща хобито си в професия. Има множество отличия, последното от които е от Републиканско за младежи по културизъм. По-рано през годината, той е участник в Mr. Sofia 2017, като грабна приза Mr.Sofia Star 2017. Не спира да работи, не спира да мечтае и да търси нови приключения.