Първи думи на директор Радев: Надявам се истината да излезе наяве

img

„Надявам се истината да излезе наяве“, това заяви непосредствено преди да влезе в съдебната зала обвиненият в блудство училищен директор Христо Радев от Ново Паничарево. Той имаше желание да говори пред камерите, но беше бързо въведен в залата. Случаят предизвика огромен скандал, като хората в селото не могат да повярват, че е възможно да има някаква истина в обвниненията на седмокласничката Радостина. Както вече съобщихме в съда в Бургас в момента започва заседанието, което да определи мярката за неотклонение на Радев.

Адвокат на Радев е Станко Кралев, който поиска 30 минути почивка, за да се запознае с материалите по делото.

Припомняме, че прокуратурата настоява за постоянна мярка задържане под стража. Срещу Радев е повдигнато обвинение, че на 25.09.2017 г. в сградата на училището е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, по отношение на непълнолетно момиче, чрез използване на положение на зависимост като директор на горепосоченото училище, в което пострадалата е ученичка – престъпление по чл.150, ал.1 от НК.

1 коментар

Тема в развитие: Родители на ученичка обвиниха директора на училище в Ново Паничарево в блудство

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Виолета Якимова
    2017-09-29 08:14:07

    Този колега е невинен и натопен, не само защото е наш познат, а защото се отличава с честност , скромност и дисциплинираност! Изумена съм как може в България да се преследват пазителите на родното , просветителите и радетелите на българското! Докога в България ще се отнасят с нас като с малцинство?!!

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик

Жена почина след побой в Созопол, задържан е брат й