Задържаният в Айтос Тодор Давидов-Гринго с абсурдно желание пред съда: Искам Софи Маринова да ме представлява, освен адвокат (СНИМКИ)

img

32-годишният Тодор Давидов и 27-годишният Стефан Сливков бяха доведени току-що в Районния съд в Айтос, където започна заседанието за определяне мерките им за неотклонение. Тодор Давидов, известен с прякора Гринго, поиска известната му приятелка – фолкпевицата Софи Маринова, да го представлява пред съда, освен адвокатът му. Стана ясно обаче, че тя не е в посочените от закона лица, които могат да осъществяват това и че защитата му е гарантирана от адвокат Красимир Кацарски. Певицата ще може да присъства в съдебната зала.

Сливков пък заяви, че не знае какво е Единен граждански номер, като му беше пояснено, че това е ЕГН.

Припомняме, че Районна прокуратура в Айтос повдигна обвинения срещу Тодор Давидов и Стефан Сливков. Давидов е обвинен в това, че бил съучастник, подбудител и помагач на Стефан, като се опитали да принудят местния бизнесмен Асен Атанасов да се разпореди с 50 хил. лева. Според прокуратурата той подпомогнал Стефан да заплаши предприемача с убийство, давал му съвети, осигурил му мобилен апарат и сим карти, с които да провежда разговорите. Стефан е посочен от обвинението като извършител на заплахата.

Те бяха задържани за 72 часа, а днес Районна прокуратура-Айтос внесе искане за постоянна мярка „Задържане под стража“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Тема в развитие: Приятелят на Софи Маринова задържан в Айтос

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас