С рев на мощни мотори 30 чаровни дами от цялата страна се събраха през уикенда за втора национална среща "Жени на мотори". Мястото този път бе в Казанлък, а организаторите отново са бургаския мотоклуб Born Free MCC и тяхната президентка Ирина Едрева – Трифонова.

"Получи се страхотна среща, благодаря на всички, които се включиха! Дойдоха мотористки от София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и други окръжни градове. В Казанлък ни посрещнаха местния мотоклуб The Black Roses MC, направихме обиколка на града, отидохме на язовир Копринка", разказа за БургасИнфо председателя на бургаския мотоклуб MCC Born Free Ирина Едрева – Трифонова.

"Беше страхотно, събрахме се три пъти повече момичета от миналата година, може би заради разположението, но важното е, че се увеличаваме", коментира Даниела Петров от Бургас, която се включва за втори път в националната среща и вече няма търпение за третата. От мотоклуб Born Free MCC издадоха, че мястото за третата национална среща на жените с мотори дори вече е определено, а времето - отново в началото на месец септември.

След престоя в Крънското ханче, в неделния ден момичетата с бензин в кръвта се включиха в мероприятието на Българско мотоциклетно списание „Ден в памет на загиналите мотористи”. Дамите се субраха в клубната къща на „Черните рози”, за да почетат паметта на загиналите в ПТП свои колеги заедно с представителите на клуба и си пожелаха безаварийни километри.