„Леката кола „Фиат“ буквално летеше срещу мен в моята лента. Помете ме за миг, нямаше време за никаква реакция“, разказа шокирана бургазлийката с автомобил „Лада“, който е първият, отнесен при автомелето на бул. „Иван Вазов“ в Бургас. Едва сега жената осъзнава, че трагедията е можела да стане още по-голяма, тъй като соцвозилото е с газова уредба и след удара, тя се е паникьосала и не е успяла я спре. „Друг път в подобен случай – загасяйте и излизайте веднага от колата“, съветваха я очевидци. Жената е буквално разтреперана от преживения шок.

Припомняме, че леката кола „Фиат“, която се е движила в посока от центъра на града към Комлука, помете първо Ладата, като я завъртя, след което остърга по цялата му дължина автобус на „Бургасбус“, а накрая се заби челно в „Мицубиши“. При удара въздушните възглавници на Фиата са се отворили, което вероятно е и причината водачът да не е с тежки наранявания. Той е на 52 години и е от бургаския квартал „Победа“, известен като Комлука. „Човекът не е млад, или е бил пиян, или му е прилошало, за да кара по този начин“, коментираха днес очевидци пред БургасИНФО.

Бул. „Иван Вазов“ е един от възловите в Бургас, в момента двете ленти на едното платно са буквално като автоморга. Внимавайте

Катастрофа ан бул.Иван Вазов

Катастрофа на бул.Иван Вазов

Катастрофа на бул.Иван Вазов

Катастрофа на бул.Иван Вазов