Крупие в игрална зала разигра екшън като на филм със съпругата си, като задигнаха 7 хил. лева от казино. Съобщението за въоръжен грабеж в залата, намираща се на карнобатската улица „Васил Левски“ е било подадено в полицията в ранните часове в неделя. По данни на 30-годишния И.С. от Карнобат, работещ като крупие в залата, непосредствено след спиране на електричеството в обекта, влезли двама маскирани мъже. Единият от тях бил въоръжен с телескопична желязна палка, а вторият - с огнестрелно оръжие / пистолет/. И.С. заявил, че след заплахи и удар с коляно в областта на главата над дясното му око, извършителите отнели общо около 6 000 – 7 000 лв., представляващи оборотната парична сума в игралната зала, както и наличността в касата и мобилен телефон.

В резултат на бързите полицейски действия на служителите от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Карнобат е констатирано, че се касае за инсцениран грабеж с цел присвояване на паричната сума.

От проведените множество оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установено, че И.С. в съучастие и с помощта на съпругата си – Г.С., 21 годишна от Карнобат присвоил сумата от 7 242 лв. / предадена с протокол за доброволно предаване/.

Съпрузите направили пълни самопризнания, като обяснили механизма за извършване на престъпното деяние. След уговорка по телефона около 04.16 ч. на 22.01.т.г. Г.С. прекъснала електрозахранването в игралната зала, чрез изключване на главния ключ в ел. таблото, разположено зад сградата, като по този начин препятствала работата на камерите за видео наблюдение. Взела присвоената от И.С. парична сума, който укрила в съвместното им жилище. И.С. алармирал за извършения въоръжен грабеж, но въпреки дадените показания, видими следи от удари в областта на главата му, не са забелязани. И.С. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Карнобат.