Ниските температури и брулещият вятър не уплашиха най-малкият бургазлия, който днес беше на морския бряг по време на ритуала за ваденето на Светия кръст в Бургас. Бебенцето кротко лежеше в детската количка, предпазена от студа и оборудвана с всичко необходимо за зимни условия, и не само че изобщо не се стресна от свистящия вятър, а с любопитство наблюдаваше суетенето на хората по заснежения плаж. Количката му беше покрита със сняг, което никак не му попречи да раздава усмивки на околните.

Малкото бургазлийче беше дошло с татко си на плажа край Моста, който на раменете си носеше друго, около 2-годишно детенце. Зимата не повлия на настроението на стотиците хора, дошли за ритуала, нито пък на десетките смелчаци, които се хвърлиха в ледените води. Както БургасИНФО съобщи най-бързо до Кръста стигна Диян Чанев на 32 години.

Студът не попречи на настроението нито на смелчаците, влезли в ледената вода, нито на стотиците бургазлии, дошли на заснежения плаж в Бургас, за да видят ритуала по изваждането на Светия Кръст