Доброто е живо: Дядо се строполи в снега в "Меден рудник", ето какво се случи (Видео)

img

Бургазлията Мартин Иванов засне видео с благородната постъпка, която просълзи стотици бургазлии 

Немощен възрастен човек с бастун затъна в снежния капан на метри от собствения си дом навръх Нова година в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“. Дълбоките преспи и силния снеговалеж свариха неподготвени и пешеходците, особено за по-възрастните жители на града.

Дядото, който беше излязъл да напазарува до близкия магазин, изведнъж се оказва в клопката на снежната буря, която за минути покри целия град в бяло и с огромни усилия, падайки и залитайки в дълбоките преспи се предвижва към входа на блока, в който живее. За щастие обаче двама млади хора бързо се притичат на помощ на безпомощния пенсионер. Тичайки в снега, те с лекота сигат до него и по подхващат под двете мишници, за да му помогнат да се прибере.

Видеото с благородната постъпка, заснето от Мартин Иванов и разпространено в социалните мрежи, просълзи стотици бургазлии. "Заснех го днес, живея наблизо, но на 8-мия етаж и нямаше време аз да помогна, но видях младежите и реших, че постъпката им трябва да бъде видяна", пише Иванов.

„Просълзихте ме, млади хора! Браво на вас! Нека доброто ви се връща стократно! И вашите деца ще са добри хора с такива родители! Направихте празника ни още по-усмихнат!Весели и светли празници!“, пише в коментарите Мима Пенева. „Нека 2017 е годината, в която започва да се възражда доброто, скрито във всеки от нас!“, пък се надява Мария Царева.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    аз
    2017-01-03 00:08:12

    Г-жа Мария Христова. Да, няма нищо по-нормално от това да се помогне на възрастен човек и то в снежната буря, но....ЩЕШЕ ДА Е НОРМАЛНО ВЪВ ВРЕМЕТО, В КОЕТО АЗ И ВИЕ СМЕ ЖИВЕЛИ, времена на несъвършенства и материален недоимък, но времена в които ценностите ни бяха ВЕЛИКИ, сравнени с тези на днешната младеж. Съгласете се.

Най-новото

Актуални теми

Балове 2018 в Бургас - блясък, атракция и стил

Зрелищен арест в Бургас: Полиция арестува мъж със син „Опел”

Куче захапа 77-годишия Йордан Русев в центъра на Бургас, остави кървава диря