Бургазлията Искрен Тончев, познат с артистичния си псевдоним – Искрата, отправи нестандартен поздрав към почитателите си от своята фейсбук страница. Искрата, заедно с всички членове на семейство Тончеви, които до един са талантливи музиканти, записа и публикува вариант на българската народна песен „Седнало е Джоре дос“, с който отправи поздрав към своите фенове по случай Деня на християнското семейство. Тончеви определят ремикса като „семейна хрумка“, записали са клипа в началото на месец ноември, но го споделиха с близки и приятели във фейсбук точно на 21 ноември, когато Православната църква чества този светъл празник.

Шампионът на България по бийтбокс неведнъж е казвал в интервюта, че е израснал в семейство, от което е наследил таланта, музикалните си способности и любопитството към музиката. Сега обаче неговите фенове за първи път имат възможността да видят по-голямата му сестра Калина, по-малкия му брат Верен, както и неговия баща Живко и майка му Нели да пеят заедно. От краткото видео разбираме, че Верен също е много талантлив бийтбоксър, а някои бургазлии помнят, че Калина, която е и добра танцьорка, е печелила конкурси по пеене на местно ниво. За баща му се знае, че освен добър певец, може да свири на саксофон, йоника и на още няколко музикални инструменти.

Краткото позитивно видео, което е гледано над 23 000 пъти само за два дни, постигна феноменален успех сред почитателите на Искрата, като остави безмълвни повечето от тях. Сега някой от тях очакват продължение на нестандартния ремикс, като искат да чуят цялата песен, записана в студио, а други искат да чуят още български народни песни, изпълнени от семейния хор.