Тази година благотворителният коледен бал на Национално сдружение „Младежки глас” има уникална кауза. Средствата, събрани на бала, който ще се проведе на 26-ти ноември (събота) от 20:00ч. в х-л „Мираж”, ще бъдат дарени на БЧК и използвани за оборудване на кабинети по първа долекарска помощ в четири бургаски училища. Така повече ученици ще придобият ценните умения как могат да спaсят човешки живот в критични ситуации.

„Добротата е във всеки един от нас, всеки има добро сърце! Очакваме Ви, нека заедно да помогнем за една красива кауза! Всеки е поканен и добре дошъл!”, зоват организаторите. Кувертът за бала е на цена от 25 лв; а телефоните за потвърждение са : 0889732595 или 0896618141. Записванията са до 25-ти ноември.

Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“ се провежда под патронажа на областния управител на Бургас Вълчо Чолаков. В него ежегодно участие взимат десетки обществениците. Сред присъединилите се към благородната кауза е Медицинска лаборатория „ЛИНА”, която е един от основните спонсори. BurgasINFO също застава зад каузата, като медиен партньор.

Подробности за инициативата можете да намерите на фейсбук страницата на „Младежки глас”: https://www.facebook.com/events/324113424628525/