Автомобил със софийска регистрация е паркирал свойски едновременно върху тротоар и велоалея в Бургас. За това ни сигнализира читател на БургасИнфо, който изпрати снимките на редакционната ни поща. На фотосите ясно се вижда бял фолксваген, който е препречил пътя на пешеходци и велосипедисти пред спортна зала „Аякс“ в морския град.

„Шокиран съм от гледката, затова реших да ви пиша и да ви изпратя снимки. Хайде, като е от София и да паркира по селски... Не може всеки да оставя колата си където и както си пожелае. Това е твърде нахално - да качиш колата на това място“, ни пише възмутено нашият читател.

Гастролиращият батка очевидно не се притеснява от постъпката си, защото автомобилът остана на паркинг върху новоизградената инфраструктура няколко часа.

Да демонстрира превъзходство не се е сдържал и притежател на немско возило, който в час пик е узурпирал едновременно две места за паркиране в бургаски мол, пък ни пише друг читател на БургасИнфо. Злите езици говорят, че шофьорът е немски бизнесмен, менажиращ дейността на фитнес добавките Allstars.