Яростен бургазлия ще плаща над 3000 лева заради див екшън, който разиграл, за да накара квартиранткка да плати наем от 250 лева за жилище, което ползва. Той искал да откаже жената от сключения договор с хазяйни и буквално се развилнял като тайфун, помел покъщнината й.

Бесният бургазлия крещял: „Ей, ще ти стъпча главата!” и блъскал жената с юмруци и с дървена икона на Света Богородица. Това обаче не му стигнало и той й взел мобилния телефон, както и сумата от 180 лева. Яростта му обаче не секнала и той потрошил всичко, което му попаднело пред очите - огледало на , нощна лампа „делфинче”, сервиз от дуралекс, кутия с новогодишни играчки, комплект стъклени части на три абажура, унищожил пердета от органза, комплект стъклени реотани за електрическа печка „Елба”, комплект свещник с чиния и две чаши за кафе, кутия за настолен компютър. Цялото унищожено имущество е на стойност 1125 лева.

За буйствата си в квартирата на жената разбеснелият се бургазлия е осъден условно на две години и глоба от 3000 лева. Той ще плаща 1305 обезщетение за повреждане на имущество, 1000 лева за неимуществени вреди, както и 1000 лева за адвокатски хонорар.