Теодора Русева, представена като Бургазлийката, днес беше едно от предизвикателствата пред популярната Люси Дяковска в новия атрактивен тв проект „Пееш или лъжеш“ по Нова тв. Момичето от Бургас е внучка на композитора на химна „Бургаски вечери“ , вдъхновявал поколения жители на морския град - Иван Коларов.

Момичето впечатли и озадачи, както Дяковска, така и екипа от нейни съветници.

„Завършила съм актьорско майсторство, представям се като Тиара. Имах огромния късмет да бъда на една сцена с Цветана Манева. Внучка съм на Иван Коларов - композитор на „Бургаски вечери“, участвала съм в мюзикъла на Борис Панкин, а по професия съм асистентка на илюзионист“, каза бургазлийката пред журито, което трябваше да разбере дали тя лъже или не.

В края на епизода Теодора остана да спори за първото място с Деница Ангелова от Добрич, като Люси Дяковска избра опонентката й с думите: „Мисля, че и двете пеят добре“. Все пак победи Деница. Теодора очарова публиката с изпълнението на "Прошепнати мечти" на Камелия Тодорова и потвърждението, че не лъже, а може да пее, при това с чувство и да зарязава публиката.

„Все пак обаче аз съм пееща актриса“, каза тя.