Мощен рев на мотори ще огласи Морската градина в неделния ден. Рокерите от Бургас и региона ще се съберат пред "Пантеона", за да открият зимният мотосезон 2016-2017, под наслов „Преброяване на зимните зайци“.

Мотористите ще започнат да се събират от 10.30 часа на „Пантеона“ в морския град, а в 12,00 часа ще направят обиколка по улиците на града, след което ще се отправят към "Воденицата" в Отманли.

"Това събитие го правим най-вече за гражданите на Бургас, за да се порадват на моторите, както и да покажем на всички участници в движението по пътищата, че все още сме на пътя, не сме се зазимили и да бъдат внимателни" каза за БургасИнфо Димитър Атанасов, който е един от организаторите.

Основни инициатори и тази година са МСС „Sea Brothers” съвместно с Община Бургас и ОДП Бургас. Очаква се към тях да се присъединят и останалите мотоклубове – Hells Angels MC България, Black Sea Hooligans MC – Бургас, MCC Born Free, Мотобратство „Хищници“, мотоклуб „Несебърмото“, „Морски кончета“ и много други приятели на моторите.

Организаторите приканват всички участници в откриването да спазват правилата за движение, за да се избегнат неприятни инциденти.