В Експозиционен Център Флора, почитателите на японската култура ще могат да се насладят на множество щандове с оригинални аниме стоки, лекции, демонстрации, прожекции и т.н. Ще могат и да се запознаят с популярни настолни игри и да вземат участие в различни работилнички. Главна атракция, както винаги, ще е косплей конкурсът, за който специално ще дойдат някои от най-добрите косплейъри в България.
За първи път в Бургас ще гостува и Game Ninja. През тази година развитието на турнирната инициатива достига ново ниво, което събира все повече привърженици на електронните спортове в цялата страна.

Индивидуални турнири по популярните у нас игри: Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Hearthstone ще се проведет в специална гейминг зала в изложбения център.

Всеки гост може да участва в надпреварата, като за най-добрите, разбира се, ще има награди. Главният технологичен партньор отново е Jar Computers, а сред спонсорите е добре познатата на геймърите марка Razer.

Цената на билета за фестивала Fan Fest Бургас е 10 лева. Билети ще могат да се закупят на място в деня на събитието.

Повече подробности и актуална информация за всички събития, свързани с Game Ninja, новините, турнирите и наградите можете да намерите на официалния сайт на инициативата, както и на нейната страница във Facebook