Пиян бургазлия с „Лада“ катастрофира на пътния възел край квартал „Ветрен“, в посока Бургас. Зад волана на соц возилото е бил 58-годишен мъж, като служителите на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Бургас констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2,37 промила. А.Г. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На входа на пристанище „Марина Диневи“ в Свети влас пък, служители от Районно управление-Несебър спрели за проверка лек автомобил „Опел Вектра“, с бургаска регистрация, управляван от 30 годишен мъж, който при движение на заден ход блъска лек автомобил „Мерцедес А 200“, с бургаска регистрация. При тестване на К.Г. с дрегер за употреба на алкохол, апарата отчел 2.39 промила.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Форд Фокус“ на ул. „Въстаническа“ в ж.к. „Меден рудник“. Колата, с бургаска регистрация, била управлявана от 32-годишна бургазлийка. Служителите на реда констатирали, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация - 1,60 промила. Тя е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.