Литовецът с руско гражданство Сергей Константинов е превърнал жилището, от което хвърляше по хора саксии, ножове и всякаква друга покъщнина, в истинска бърлога. Боклуци, изкъртена мазилка, разливаща се помия, изтръгнати растения са само част от останките от буйството на чужденеца, който вилня обезумял вчера сутринта (ВИЖ ТУК).

Сергей бил квартирант в иначе модерното жилище, намиращо се на кръстовището на улиците „Калоян“ и „Македония“, наел го преди 5 месеца. Имал намерение да развива бизнес със семена и биопродукти. Вместо това обаче изпадал в кризи поради психическа нестабилност, която вчера изби. А след атаката му с мятаните през терасата предмети, апартаментът е буквално като след военни действия.

Припомняме, че Сергей подивя вчера сутринта, като преди да започне стрелбата с покъщнина по улицата, отиде до намиращото се на приземния етаж на сградата кафене „Мохито“. Издърпа сервитьорката и изля гнева си върху нея, блъскайки я в земята. Крехката Гинка, която е потърпевшото момиче, все още е в шок, има рани по тялото и главата. Собственикът на заведението взе мерки, за да бъдат отстранени бързо последствията и да може тя да превъзмогне ужаса.

Сергей е задържан за 72 часа в полицията, той повече няма да се върне в сградата.