Брутален екшън на улица "Мир" във Варна се разигра в ранните часове на деня, разказаха очевидци. Сцената била почти идентична със случая на Околовръстното в столицата, само че се разминала без кръв. Ето какво разказаха пред "Петел" свидетелите на случката:

"Около 4 часа се събудих от силни мъжки викове. Погледнах и видях как черно "Ауди" беше спряло пред такси, а двама младежи се заканваха на таксиджията. Крещяха му: "Кой ти дава право да ни сечеш пътя ве...", след което единият ритна страничното огледало на жълтата кола и го изби.

Когато решиха, че са се показали като "големи мъже", двамата бабаити се върнаха в "Аудито", където ги чакаше друг техен авер и потеглиха с мръсна газ.

На таксиметровия шофьор му трябваха минута-две, за да се съвземе и спусна леко колата към потрошеното си огледало. Единият от пътниците в таксито, който беше седнал на задната седалка слезе и прибра остатъка от щетата.

След минута се приближи друго такси и спря успоредно до все още афектирания си колега. През стъклото го попита какво стана. "Реших, че се познават с клиентите ми и затова ме спират, а те се надрусали и решили да се правят на големи мъже", обясняваше потърпевшия таксиджия.