Тракийско дружество „Одринска епопея“ отново подготвя атрактивна изложба базар на обредни хлябове „На Великден заедно”, организирана със съдействието на Община Поморие. Програмата за светлия християнски празник Великден на 05.05.2024 г. /неделя/ ще започне в 10.00 часа, в градинката пред ресторант „Свети Георги”. Именно там публиката ще има възможност да се наслади на изложените вкусни козунаци и ръчно обагрени яйца, но и на музикалния поздрав, подготвен от певческа група „Тракийка“ и приятели.

От 11.00 часа на площада пред НЧ „Просвета 1888” ще се извият и шарените Великденски хорà. Превърналото се в традиция надиграване ще събере на едно място Детски фолклорен танцов ансамбъл „Раковина“ и Клуб по народни танци „Раковина” с ръководители Владимир Данаилов и Биляна Данаилова, както и Танцов клуб „Чайка”, ръководен от Лиляна Христова и Велиана Дачева. Веселото надиграване се организира от ЦПЛР – ОДК Поморие, КНТ „Раковина“ и от Община Поморие. В празничната забава на площада могат да се включат всички жители и гости на града.

По-късно, на откритата сцена в кв. Свети Георги от 19.30 часа певицата Михаела Маринова ще изнесе концерт и ще забавлява аудиторията с най-новите си хитове. Преди и след Михаела Маринова музика ще пуска популярният DJ Marti G.

Вижте пълната програма за 05.05.2024 г. /неделя/:

– 10:00 часа – Изложба базар на Тракийско дружество „Одринска епопея“и Музикален поздрав от певческа група „Тракийка“Място на провеждане: Градинката пред ресторант „Свети Георги”, гр. Поморие

– 11:00 часа – Начало на Великденските хорà дават ЦПЛР – ОДК Поморие, КНТ „Раковина“
Място на провеждане: площад „Св.св. Кирил и Методий”

– 18:30 часа – Дискотека с DJ Marti G
Място на провеждане: открита сцена пред НЧ „Светлина 1939“

– 19:30 часа – Концерт на Михаела Маринова
Място на провеждане: открита сцена пред НЧ „Светлина 1939“