На 25 януари (четвъртък) Бургас посрещна на сцената на НХК Аня Пенчева и Влади Карамфилов, по-популярен у нас като Влади Въргала. Двамата показаха какво се случва в много съпружески двойки след 20+ години заедно във "Внимание, любов". Той се превъплъти в популярно лице от екрана, желан от многобройни дами, а тя – в красивата половинка до него, избрала да живее в сянката на славата му. Част от сюжетната линия бяха и дъщерята на Аня Пенчева - тв водещата Петя Дикова в ролята на "другата" жена, както и изключителните Христо Чешмеджиев, който въпреки здравословните си проблеми бе блестящ на сцената и Свежен Младенов - и двамата в ролите на обожатели на „забравената“ съпруга.

Действието забърка една след друга по-смешни и забавни ситуации, разкривайки, че изтласкаш ли рутината и загубата на комуникация настрани, видиш ли любимия като обект на желание и от други, продължиш ли приятелството и със страст под завивките, всичко е възможно. Може би чувствата никак не са изстинали, а обичта клокочи под повърхността и малко е нужно, за да преоткриеш човека до себе си? През призмата на смеха и привидно обичайни за мнозина ситуации, постановката на театър „Сълза и смях“ постави много въпроси и покани всеки в залата на НХК да открие отговорите за себе си.

След края на пиесата, публиката дълго аплодира актьорите на крака. Аня Пенчева горещо благодари на всички, избрали да гледат „Внимание, любов“ и се обясни в обич на морски Бургас и Маруся Русева – организатор на едни от най-вълнуващите театрални постановки в града, развълнували десетки хиляди зрители. „Накрая се разплаках“ са само част от коментарите, които бургазлии споделяха помежду си излизайки от Културния дом, потъвайки във вечерта.

Очаквайте още театър, от Арт Ателие и Маруся. На 6 февруари от 19ч. на сцената на Кукления театър ще гостува “Кафе с претенция”, а на 24 февруари в залата на Операта със своя „Нашенец“ по Чудомир, отново ще гостува Мариус Куркински. Не го пропускайте! За актуална информация относно театралната програма, следете страницата на Арт Ателие в социалните мрежи.