Официалното представяне на НПО "Силата на младите" в Бургас ще се състои в събота – 27 януари. Тя е насочена към подпомагане на младежите в техния стремеж за социално и професионално развитие. Събитието ще се проведе в Младежки международен център - Бургас и ще започне в 17.00 часа.

„Учредяването на НПО "Силата на младите" е резултат от нашето силно ангажиране с обществените въпроси и стремежа ни да допринесем за подобряването на обществото. Вярваме в огромния потенциал, който младежта носи. Реагираме на конкретни социални, образователни и икономически предизвикателства, пред които се изправят младите хора.

Създадохме организация, предоставяща пространство за свободно изразяване на идеи и гледни точки. Целта ни е да формираме общност от ентусиазирани младежи, които работят заедно, споделят общи ценности и сътрудничат за постигането им. Признаваме липсата на подходящи решения и инициативи, които да адресират конкретни проблеми, свързани с младежката общност.

Нашият мотив за създаване на "Силата на младите" е да бъдем агенти на позитивни промени и да създадем устойчиво и благоприятно обкръжение. Ще предоставяме образователни и развиващи възможности, ще насърчаваме изразяването на талантите им, като ги подготвяме за бъдещите предизвикателства. Нашата цел е да бъдем част от изграждането на по-добра общност, където младежите играят ключова роля във формирането на бъдещето.

Защо "Силата на младите"? В отговор на нуждите и предизвикателствата, пред които са изправени младите хора в обществото, основахме "Силата на младите". С огромна страст и ангажимент, сдружението ще бъде ключов играч в организирането на различни инициативи и събития, които подпомагат социалното и професионалното развитие на младежите.“, посочват учредителите.

Какво ще предложи "Силата на младите"?

Образование и Развитие: Планираме разнообразни образователни програми и обучения, целящи подготовката на младежите за предизвикателствата на съвременния свят.

Фестивали и Събития: Ще бъдем катализатор за културни събития и фестивали, насърчавайки творческия израз и обогатяването на общността.

Лидерство и Гражданска Активност: "Силата на младите" ще развива лидерски умения и ще подкрепя участието в граждански и общностни инициативи.

Иновации и Предприемачество: Стремим се да подпомагаме иновациите и предприемачеството, създавайки условия за развитие на стартъп общността.

Какво да очакваме от представянето?

На събитието на 27-ти януари, ще обявим нашата визия и планове за обучения, събития, спорт и иновации, предназначени за младежите от 18 до 35 години.

"Силата на младите" е готова да бъде новата платформа за вдъхновяване и растеж на младите хора в обществото. Очакваме с нетърпение вашето присъствие и подкрепа в това начинание за по-добро бъдеще.

Партньори - Oo yes, Babygalix, Папагала - coffee bar, Fitholic center, C-TRUST, KRASIKO, Blue Pearl Hotel, Gold Pearl Family Hotels, Кригея, Evelin-R, SB ROYAL HOTELS, Imperial Palace Hotel, StoreIT, Saxa Beach, UTOPIA FOREST, Art Mastery, АКТИВИ КОНСУЛТ, Ръгби клуб „Моряците", DIVERSO bar & restaurant, ONYX Beach Residence, МОРСКО КАЗИНО coffee bar, МАГС СЕКЮРИТИ, Женски футболен клуб - Бургас, Borisov Studios, TRINITY ES SECURITY, COFFEE BAR DIAMOND SUNNY BEACH, Em Аrt, PARADISE BEACH Bar, Seafood & Grill, National Association Social Lab, ФЕСТИВАЛ БГ, ART CREATIVE STUDIO, Радио Мая, Канал 0, BurgasInfo, Флагман, RN-TV

За допълнителна информация, посетете www.silatanamladite.bg