Вечерта на 16 януари 2024 г. се оказа точно такава, каквато очакваха всички в препълнената до краен предел зала на НХК Бургас - потресаващо смешна. Повод за купищата смях и забава бе постановката "Стриптийзьори". Действието пренесе аудиторията на тавана на една триетажна къща нейде из Италия, където стаичка делят трима господа, някога забавлявали безброй дами със своите атрактивни шоа с танци и събличане.

Любомир Нейков, Ненчо Илчев и Васил Грънчаров се превъплътиха в ролите и показаха какво се случва, когато болежките почнат да се обаждат, славата е преминала, кесията - празна, а на главата ти с искане на наема за осем месеца виси зла хазайка - изиграна виртуозно от Красимира Демирова. Вихрени танци, супер забавно действие, наситено с неподправен черен хумор, изненадващи обрати и ситуации, караха публиката да избухва в нови и нови вълни смях.

Представлението с режисьор Ованес Торосян по текст на Влади Априлов буквално обра овациите на бургазлии, които ръкопляскаха на крака дълго и въодушевено. Виновник за гостуването на супер смешната пиеса в Бургас, както винаги бе неповторимата Маруся Русева, без която морският град щеше да е доста по-скучно в културен план място.

Смехотерапията ще продължи на 25.01.2024 г. (четвъртък) с "Внимание любов" с Аня Пенчева и Влади Въргала. Всички желаещи да се посмеят от сърце са добре дошли! Билетите са в продажба на каса НХК. За повече информация и резервации: 0894898098