Модна агенция "Inter models Burgas", която се доказа през последните 13 години, като най-успешната такава в морския град, стартира 2024-та година с кастингите си за нови лица.Агенцията, която е и единствена в Бургас, е успешен трамплин на десетки модели по родните и световните подиуми и модни среди.

"До сега развивахме предимно жени, но вече е време да разширим портфолиото си. Агенцията ни се доказа пред всичките си дългогодишни и нови партньори, като фирма с висок професионализъм, и качество на най-високо ниво. Поради тази причина имаме търсене, точно към нас и за нови лица - мъже и деца. Убедена съм, че и тях ще можем да развием и лансираме много добре", споделя представителят на „Inter models" за Бургас г-жа Ваня Маринова.

Кастингите ще вървят през цялата година, като желаещите могат да се записват на курс за модели на официалната фейсбук страница на агенцията. Кандидатите може да са мъже, жени и деца на възраст от 5 до 30 години. Необходимо е да изпратят на съобщение кратка информация за себе си, снимки и контакт за обратна връзка!