С прекрасен концерт и цветна заря тази вечер бе дадено начало на празничната програма в Поморие. Превърналото се в традиция запалване на коледните светлини отново събра в центъра на града стотици жители и гости. С песни, танци и с много артистичност участие в концерта взеха децата от: ДГ „Детелина” с учители Войнова и Мешкова; ДГ „Веселушко” с ръководител Рада Петрова; Танцова формация „Ultraviolet“ с ръководител Виолета Киранова; Детски фолклорен танцов ансамбъл „Раковина“ с ръководител Владимир Данаилов и Вокалната група при СУ „Иван Вазов“ – Поморие с вокален педагог Светлана Вълкова.





„Желая ви да бъдете много здрави, много щастливи и усмихнати, вие и любимите до вас хора. Бъдете обичани и обичайте, нека загърбим злото и продължим напред с добри помисли, добри начинания и добри дела!”, каза кметът на община Поморие Иван Алексиев и пожела весели празници на всички.

След изявата на талантливите поморийски деца, организирана от ЦПЛР – Общински детски комплекс Поморие и Община Поморие, за доброто настроение допринесе и гостуващата изпълнителка – една от най-успешните поп певици у нас – Дара Екимова. Тя бе представена от DJ Marti G, който като верен приятел на Поморие получи грамота с благодарност за дългогодишната му работа като Музикален посланик на Поморие и региона.

Програмата продължава, може да я следите тук: Коледно-новогодишна програма на Община Поморие

Повече снимки и видео може да видите на официалната Facebook страница на Община Поморие.