Коледно-новогодишните тържества в Поморие ще започнат на 01.12.2023 г. /петък/ с дискотека с DJ Marti G, от 18.00 ч. на площада пред НЧ „Просвета 1888“.

Програмата ще бъде официално открита с концерт и празнична заря на 02.12.2023 г. /събота/ от 17.30 ч., когато коледната елха в центъра на Поморие ще грейне, а поздрав към всички присъстващи ще поднесат децата от: ДГ „Детелина”, ДГ „Веселушко”, танцова формация Ultraviolet, вокалните групи при СУ „Иван Вазов” и ДФТА „Раковина“.

Специален гост на откриването ще бъде певицата Дара Екимова, чиято изява ще започне малко след 18.00 часа. Дара Екимова е сред най-обещаващите млади български поп изпълнители. В рамките на три години тя осъществява дълъг списък с успешни музикални проекти, сред които „За теб“, „Apology“, „Война“, „Последен дъх“, „Бягам“ и „Дишам“. С над 8 милиона стрийма и гледания в дигиталните платформи, множество #1 сингли, редица номинации и престижни награди, Дара Екимова е не само брилянтен вокалист и артист, но и много талантлив автор.

Организаторите Община Поморие и ЦПЛР ОДК – Поморие канят всички жители и гости на града на тържествата. Нека с искрите на своето добро настроение да запалим и светлините на коледното дърво.


Във връзка с коледно-новогодишната програма площадът пред НЧ ‘Просвета 1888″ ще бъде затворен за движение и паркиране.