Aura shisha bar & night club“ е най-новият хит в бургаския ж.к. „Меден рудник“ като предлага най-доброто от сутрешното кафе до горещото нощно парти. Заведението отвори врати преди 10 дни и се превърна в най-добрия начин за разпускане, освежаване и забавление. То работи всеки ден от 8 часа сутринта до полунощ, като предоставя цяла гама от изживявания, подходящи за различните часове от деня и вечерта. Така неусетно клиентът може да се пренесе от освежаващия фреш до вечерното питие и изискания коктейл. За пълен релакс заведението предлага и наргиле, направено по най-добрия начин и в подходяща модерна обстановка.

В петък и събота купонът е на макс, като градусът на настроението се вдига с участия на изпълнители, готови да дадат незабравими емоции на публиката.

Aura shisha bar & night club“ предлага и впечатляващи условия за фирмени партита. За перфектното им провеждане е на разположение страхотна зала с озвучаване, големи екрани и всички удобства, които са нужни за едно незабравимо изживяване. Клиентите могат да се възползват от кетъринг, както и да се насладят на специални коктейли. Там могат да се провеждат и тематични партита.

Телефонът за резервация е: 0877731154

https://www.facebook.com/profile.php?id=61552999933729