Тази неделя от 10.00 часа на Славейковото пазарче, се организира благотворителен базар. Средствата събрани от него ще са за лечението на Тодор. Той е на 39 години, живее в квартал „Меден рудник“. Баща е на 7-годишно момченце. Тодор е дългогодишен международен шофьор на ТИР.

От 31 март, 2022 година е диагностициран с ВЕНОЗНА ТРОМБОЗА НА СИНУСИТЕ С ИНТРАЦЕРЕБРАЛЕН КОНГЕСТИЕН КРЪВОИЗЛИВ В ЛЯВА ТЕМПОРООКЦИПИТАЛНА ЗОНА.

Претърпял е три оперативни интервенции в Германия. Предстои му четвърта - поставяне на IPS- краниален имплант, която ще се извърши в България, УМБАЛ ,,Свети Иван Рилски“.

За предстоящата операция са необходими 43 000 лв., с които семейството не разполага, тъй като с всички свои спестявания са заплатили предходните операции.

„Близките на Тодор молят всеки, който има възможност нека да помогне, всеки лев е от полза. Сумата не е голяма, така че можем да се обединим и да я съберем. Това е втората благотворителна акция. Този път решихме да е базар, за да се включат още повече хора“, заяви Нуртен Чаушева – „Мисис Черно Море 2023 г“, която е и организатор на благотворителната акция.

В благотворителния базар тази неделя ще се включат Мелничен комплекс „Медово“, бързо хранене „Мамбо“, свои картини – наслада за душата ще предложи художничката Ася Петрова.

Който няма възможност да отиде на благотворителния базар, може да преведе средства за Тодор на:

BG98UBBS80021046031750

BIC код: UBBSBGSF

Тодор Митков Митев