Плаж, море и горещи емоции – това са мечтаните преживявания, които можете получите реално с пълна сила в Beach Bar Pillow в Морската градина на Бургас. Заведението вече откри сезона и вече предлага най-добрите условия за пълноценни летни дни и за незабравими нощи. Разположено на плажа, то дава на своите клиенти същинското лятно настроение.
Слънце и море, в съчетание с безупречна обстановка, разхладителни коктейли и усмихнат персонал – това са предимствата, с които Beach Bar Pillow ще зарадва и най-взискателните си клиенти, търсещи запомнящи се морски емоции. Дневни партита ще бъдат изненада и ще вдигат допълнително настроението.
А какво би било едно истинско лятно приключение, без горещи нощни купони и много танци до първите сутрешни лъчи? И то на метри от морето. Именно в Beach Bar Pillow вълнуващите нощи, които оставят най-красивите спомени от лятото, са гарантирани.
Незабравими хитове ще вдигат градуса максимално на Ретро партита в петък и събота. Предвидени са неон, хаус партита, много участия на популярни диджеи. Главният двигател на купона е Dj Chocky.
Партита са подходящи за хора от различни възрасти. Заведението ще работи денонощно, за за да направи лятото ви впечатляващо.

Тел: 0895509659

Нощните купони вече са в разгара си в Bar Pillow

Модерна и уютна обстановка Ви очаква на плажа в Бургас, готова за Вашите най-добри преживявания през лятото


Разбира се - какво е перфектният ден на плажа без добри коктейли? Освен тях клиентите ще получат и най-доброто обслужване и ... дневни партита.