Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните – Община Поморие организира Благотворителен Великденски базар в полза на Петя!

Събитието се организира и с подкрепата на Община Поморие, като в инициативата се включват: Кабинет за социална превенция – Община Поморие, Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов” – гр. Поморие, Народно читалище „Просвета 1888“ – Поморие.

Младата майка и нейните близки се надяват на чудо и на повече човешка подкрепа, защото поредната сума от 10 000 евро, необходима за лечение, е непосилна за близките на Петя Димитрова от Поморие.

Желаещите да подкрепят благородната кауза може да занесат изработените предмети в Кабинета за социална превенция /ул.”Солна” № 15 – сградата на Пансионата/ или да заявят участие на тел.0882420034 – Дияна Калчева.

Всеки, закупил великденски предмет, не само ще украси своя дом с ръчно изработена вещ или ще хапне вкусно лакомство, но и ще помогне Великден да бъде още един повод да сме по-добри и усмихнати, защото ще сме помогнали на сина на Петя – първокласника Боби да расте спокоен и щастлив с мама!

Благотворителният базар ще се проведе на 06 и 07 април 2023 г. от 11.30 до 13.30 ч. във фоайето на читалище „Просвета 1888” – Поморие.